Áraink – Avagy mennyibe fog ez nekem kerülni?

A fordítás díját több tényező befolyásolja, ezért árajánlatot mindig a fordítandó szöveg vagy dokumentum ismeretében tudunk adni.
Árképzésünk 3 alapvető szempontja:
 

    1. A fordítandó szöveg vagy dokumentum témája, nehézségi foka

Speciális szaktudást, sok kutatómunkát, több időráfordítást igénylő szövegek esetén magasabb az ár, míg egy egyszerű, általános nyelvezetű önéletrajz vagy anyakönyvi kivonat esetén alacsonyabb árat tudunk adni.
 

    2. A megbízás határideje

A fordítás határideje szempontjából megkülönböztetünk normál, sürgős, és extra sürgős megbízásokat. A sürgős és extra sürgős fordításokra sürgősségi felárat számolunk, ezért e tekintetben minden esetben előzetesen egyeztetünk a Megrendelővel.
 

    3. A megbízás tárgyát képező nyelvpár

A magyar-angol, angol-magyar, illetve magyar-német, német-magyar nyelvpárokon történő fordítás alapárasnak számít, míg egyéb nyelvpárok, különös tekintettel az idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítások egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Kérje előzetes ingyenes árajánlatunkat minden kötelezettség nélkül, amelyet néhány órán belül elkészítünk. Biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk azt az árat, amely megfelel leendő Ügyfelünk elképzeléseinek, hiszen munkánk során folyamatosan arra törekszünk, hogy fordításaink mindig a lehető legjobb ár-érték arányt képviseljék.

Megrendelés módja – Miként juttassam el a szöveget a Fordítóirodához?

Amennyiben a fordítandó dokumentum elektronikus formátumban rendelkezésre áll, úgy a legegyszerűbb, ha ajánlatkérése mellé csatoltan megküldi azt a forditas@henzo.hu e-mail címre.
 
Fordítás után az általunk elkészített szöveget elektronikus úton visszaküldjük az Ön részére.
 
Így kényelmesen, íróasztala mellől intézheti fordítási megbízásait, ráadásul az elszámolást, leütés számot közvetlenül az e-mail beérkezése után visszaellenőrizheti.
 
Amennyiben a fordítandó dokumentumot hivatalos vagy hiteles záradékkal kell ellátnunk, abban az esetben a kinyomtatott, összefűzött anyagot postán küldjük meg, de előfordulhat személyes átadás is előre egyeztetett helyszínen.
 
A megbízások átvétele és átadása tekintetében rugalmasak vagyunk, szem előtt tartva az esetleges sürgős határidőt, illetve Megbízónk egyéb jellegű igényeit.