Egyedi fa ajándékok

Információval és megrendeléssel kapcsolatban várom szíves hívását a 06 (30) 644 3888-as telefonszámon.

Földesi Zoltán

Falusi házikó

 
Ajánljuk esküvőre, születésnapra, névnapra, évfordulókra, egyéb alkalmakra. A ház elemei fenyőfából készülnek, egyedi tervezéssel, kézi munkával. Kialakítása a mellékelt fotók szerinti lehet, de egyedi igények teljesítésére is van mód.

Az esküvői modell tartalmazza a házat az alaplappal, a tetőn kialakított nyílást, amely a borítékos ajándékok fogadására ad lehetőséget. A bedobott ajándékhoz a házikó elbillentésével lehet hozzájutni, a lépcsőbe épített kulcsos zár nyitásával. Vőfélyek figyelmébe ajánljuk, hogy a lakodalmon vicces játék, feladat elvégzése után adható át a kulcs az ifjú párnak. A virágok a ház tartozékai, nem tartozék a padon lévő női és férfialak. Választható kiegészítők: asztal, pad, kerítés, ágasfa,  galambdúc, valamint egyedi ötlet is egyeztetést követően.
 
Nem esküvői változatnál a bedobó nyílás elhagyható, faragott névvel, életkorral, évforduló számával díszíthető a házikó.
 
Gyártási idő közel 1 hónap, kérjük vegye figyelembe a megrendelésnél!

“Nagyon szépen köszönjük a parasztházikót, amit az esküvőnkre kaptunk. Nagyon nagy meglepetést volt, felülmúlta még az addig látott hasonlókat is, amiket addig láttunk. Ötletes és részletesen kidolgozott, mintha igazi lenne. Sok örömet okoz nekünk, kellemes emlék fűz hozzá minket, nagyon jó érzés rá nézni. Nagyon köszönjük!”

Mónika és János (2017. április)

 

Egyedi sámli

Egyedileg díszített játék bölcső

Tájékoztatjuk, hogy a www.henzo.hu/ajandekok weboldal igényfelmérés céljából, tesztüzemben indult el.